Menu

Onze spelregels ;

 
  • Wij werken binnen onze werkplaats "zonder afspraak" !! U hoeft niet te bellen , U mag uw fiets "gewoon" langs brengen wanneer het u uitkomt. Aan de zijkant van onze winkel vind u de werkplaats ingang. Let wel even op de onderstaande spelregels ........

  • Fietsen die bij ons gekocht zijn , krijgen voorrang in onze werkplaats. Uw merk fiets toch elders gekocht, geen probleem maar even iets langer wachten. 

  • I.v.m het grote werkaanbod, de toegenomen complexiteit van fietsen en daarmee de steeds groter wordende druk op onze werkplaats, ontkomen wij er niet aan om kritisch te kijken naar het werkaanbod. Zo zullen we vanaf heden geen bakfiets reparaties meer aannemen. Helaas . 

  • Merken met veel eigen onderdelen/systemen zoals Stella, Amslod, Vogue en Babboe en heel veel andere (internet) merken kunnen we niet repareren zoals we zouden willen. De materialen zijn vaak niet serviceable of verkrijgbaar, en deze ebikes systemen zijn door ons niet uit te lezen. En al vinden we het probleem we kunnen geen vervangende spullen inkopen. Beter voor iedereen dat we er niet aan gaan beginnen.
Bel ons voor meer informatie over onze werkplaats via telefoonnr: 0345 - 513 507

Dokman Tweewieler Specialist

Winkel Culemborg
Ant. van Diemenstraat 40
4104 AE Culemborg
Tel  0345 - 513507
Mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook  Volg ons ook op Facebook