Menu

Meer over ons bedrijf

WIJ GAAN VERHUIZEN !!

In februari 2023 gaan wij verhuizen van ons huidige pand aan de Zandstraat naar de Anthonie van Diemenstraat 40 te Culemborg ( voorheen Renault garage Van Mossel )

Na bijna 50 jaar aan de Zandstraat zijn we daar "uit ons jasje gegroeid" !! We gaan vanaf Februari werken vanuit De Mooiste Fietsenwinkel van Midden-Nederland.


Nieuwpand Klein 1
Nieuwpand klein 2


Onze historie ;


Dokman Tweewielers bestaat reeds sinds 1966 in Culemborg. Op de Markt in het historische centrum van Culemborg, begon Hubert met het verkopen en repareren van fietsen en brommers. Het eerste adres was Markt 29.

cu018 40In 1974 werd het huidige pand aan de Zandstraat gebouwd en snel daarna werd afscheid genomen van de Markt. Na enkele uitbreidingen van winkel en werkplaats, zitten we nu al enige tijd op ons bekende plek in de Zandstraat.

De kracht van ons bedrijf is dat wij erg veel ervaring en expertise "in huis" hebben. Alle medewerkers fietsen regelmatig. Zowel op Racefiets als op MTB. Ook zijn we regelmatig te vinden bij de tochten van de plaatselijke wielervereniging WTC Culemborg.

Ook onze bekende & (ouderwets) service is van hoog niveau. Ons motto is danook nog altijd "klant is koning"  ! 

Dokman Tweewieler Specialist

Winkel Culemborg
Zandstraat 74
4101 EJ Culemborg
Tel  0345 - 513507
Mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
E-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook  Volg ons ook op Facebook